Babywinkel          Contact          Bekijk de winkel          In de pers
  • Kidsloft geboortelijst kinderwinkel geboortelijstje
geboortelijstje kinderwinkel geboortelijst Kidsloft
Kidsloft geboortelijstje kinderwinkel geboortelijst
geboortelijst Kidsloft geboortelijstje kinderwinkel

Wat vinden onze klantjes van Kidsloft?

De succesformule van Kidsloft is niet alleen gebaseerd op het unieke assortiment van trendy collecties. Eigenwijs als we zijn vinden wij dat buiten het spotten van nieuwe hippe items op vakbeurzen onze klantjes een even grote meerwaarde voor ons zijn. In de 20 jaar ervaring (die wij op onze teller hebben staan) hebben wij geleerd dat jullie onze beste leerschool zijn. Daarom luisteren wij graag naar de wensen & noden van onze klant. Door ons aanstekelijke enthousiasme ontvangen wij regelmatig mailtjes van hun leuke ervaringen. Trots laten wij jullie meekijken naar de verhalen van onze klantjes die hun ervaring met jullie willen delen.


Uitnodiging

Willen jullie ook graag jullie ervaringen delen? Stuur dan een mailtje (met foto) naar info@kidsloft.be

Wij plaatsen deze dan met veel plezier op onze site.


Geschreven door Martine Vervliet

Een babywinkel om bij weg te dromen en heel vriendelijke mensen die hun tijd nemen voor je.


Geschreven door Kristien Seels

Er kwam bij ons een eerste kindje.
Dat maakte ons ontzettend blij.
We ontdekten Kidsloft Turnhout.
Veel meer plezier kwam er nog bij.

Jullie legden samen met ons een lijstje
en telden met ons mee af.
Toen ons kindje te vroeg werd geboren,
stonden jullie niet paf.

Meteen was daar maat 44
wat je bijna nergens anders vindt.
Het is met zo’n kleine dingen
dat je ons telkens weer verslindt.

Ons eerste kindje wordt grote broer
en ook nu zijn jullie er weer bij.
Het valt in één zin samen te vatten:
Kidsloft Turnhout verdient een tien op tien voor mij.


Geschreven door Eflin Seher Gozel

Unieke spullen!! Zeker waard om eens langs te gaan!! Met mijn prinsesje kijken we er al naar uit!


Geschreven door Wendy Janssens

Superleuke winkel
Met supermooie spullen,leuke merken waaronder weer een keitoffe nieuwe merkje suavinex.
En een hele goede service .
Thanx xx


Geschreven door Gitte Lenaerts

Superwinkeltje!! Heel mooie spulletjes en lieve verkoopsters.


Geschreven door Leen, Jan, Jinthe en Sverre

We hadden van een aantal mensen het advies gekregen om eens bij jullie te komen kijken voor onze geboortelijst. Dat hebben we dan ook gedaan en we hebben daar nog steeds geen spijt van gehad! superformitastisch team hebben jullie en altijd bereid om tot het uiterste te gaan! waar vindt je dat nog de tijd van nu? @kidsloft natuurlijk!! we komen graag eens rondsnuffelen tussen al dat leuks. ons jinthe is helemaal weg van de inrichting met de leuke wagentjes. super goed gedaan!!!


Geschreven door Fam. Heylen

Wat een leuke spullen! Wij zijn fan.


Geschreven door Coby Goyvarts

Kidsloft Team, Een kindje krijgen is volgens mijn mening een van de mooiste gebeurtenissen in je leven. Bijna niet te verklaren laat staan te vatten in woorden. Het is dan ook het minste dat wij dit jullie willen meegeven want doorheen deze reis hebben jullie een groot stuk centraal gestaan. Jullie gingen verder als 'die mooie winkel' in Turnhout. Jullie beleefden mee, dachten mee, adviseerden en het allerbelangrijkste jullie genoten mee. Het is dan ook geen leugen dat ik oprecht kan zeggen dat jullie je onderscheiden van de rest op de meest positieve manier. In Plaats dat jullie ons bedanken leek het ons een goed moment om jullie te bedanken.

Liefs van Kerwin, Coby en natuurlijk Féline. Op nog vele jaren!

 
Kidsloft Team, Een kindje krijgen is volgens mijn mening een van de mooiste gebeurenissen in je leven.

Geschreven door Leen De Locht

Super collectie en elke keer opnieuw weer een ontdekking !


Geschreven door Evi en Sam

Wat een fantastisch mini-mensjes paradijsje toch. Bij jullie is er echt wel voor ieder wat zoeks. Nog voor de winkel open ging wist ik al dat dit een toppertje ging worden, dus uiteraard was ik er als de kippen bij om ons lijstje in jullie handen te geven en daar heb ik geen seconde spijt van gehad? Alles was er goed op tijd en dan die geweldige service! Jullie doen het super dames! Op naar 5 jaar.


Geschreven door Stephanie

Prachtig pand in het hartje van Turnhout. Enorm mooie winkel met allerlei leuke hebbedingen voor de allerkleinsten!! Hier wanen alle kleine meisjes zich echte prinsesjes en de kleine jongens zich stoere helden!! De allermooiste collecties en steeds net dat tikje extra!! Ook jullie vriendelijkheid en enthousiasme werkt aanstekelijk!! Veel succes nog, de folders liggen bij Babyview alvast op de toonbank!! x Stephanie x


Geschreven door Gitte van Gorp

heel mooie winkel. heel veel keuze! de baby en kinderkledij is altijd prachtig! je wordt ook altijd goed verder geholpen. super leuk shoppen bij kidsloft!


Geschreven door An Van Gael

Kidsloft is voor mij de beste kinderwinkel die er is! Altijd de leukste collecties voor mijn kleine prinses. Je wordt er altijd verder geholpen met een glimlach en goed advies. Dus doe zo verder, ik kom zeker regelmatig langs.

 
Kidsloft is voor mij de beste kinderwinkel die er is!

Geschreven door Els Mertens

Keitof! Ik heb geen hele kleine kindjes, maar kan er nog steeds terecht voor leuke diadeempjes voor de meisjes.


Geschreven door Kim Lauwers

Ik was vandaag voor de eerste keer in Kidsloft, maar het zal zeker niet de laatste keer geweest zijn. Ik heb mijn ogen uitgekeken: zulke prachtige spulletjes allemaal! Zowel qua kleding, accessoires, hebbedingetjes.. Er is keuze in overvloed en bovenal zijn ze allemaal even leuk. Het was een heel prettige kennismaking! Je ziet mij en mijn kleine spruit snel weer!


Geschreven door Sandy van der waarden

Waren al fan van de collectie bij gis bij haar vorige zaak en dit overtreft het helemaal! Mijn kids zijn nog klein en genieten van de mooie, prachtige keuze ( net als mama, helaas) die er bij kidsloft is!! It's THE place to be....in Turnhout en omgeving!! Dus vooral doorgaan......loving it!! Kuss Sandy, Remco and our beautiful kids!!


Geschreven door Tine Van België

Wat een fijne en mooie ingerichte winkel! Meer nog: de gezelligste kinderwinkel in Turnhout!


Geschreven door Ilse Nuydens

Kidsloft is een warme aangename winkel. Dit niet alleen door het grote unieke aanbod maar ook door de grote unieke dame ;) Je komt er in gezelligheid terecht. Je vind er nu echt gewoon alles. En Gies staat bijna op elk moment van de dag voor je paraat. Een winkel waarop je kan rekenen. Die de geboortelijst professioneel afwerkt. Je familie & vrienden verwelkomt en je cadeautjes super leuk inpakt. Ik zeg altijd once you go Kidsloft you stay at Kidsloft! Groetjes Ilse.

 
Een winkel waarop je kan rekenen. Die de geboortelijst professioneel afwerkt.

Geschreven door Benedikte Van Poederlee

Hoewel we niet echt van plan waren een geboortelijstje te leggen, heeft KidsLoft ons onmiddellijk kunnen overtuigen. Wat een leuke spulletjes en lieve begeleiding ! Bedankt !!


Geschreven door Pim Storm Van Eindhoven

Jullie gefeliciteerd met een zo'n "gesorteerde" innovatieve winkel...!!! Een winkel met alure...chapeau!!! Familie Storm


Geschreven door Belle Van Geel

Dit is echt de meest leuke babywinkel uit de kempen, hier vind je super leuke en exclusieve spulletjes voor je kleinste schat! Heel vriendelijke verkoopsters en alles wordt er verzorgt tot in de puntjes! Voor deze winkel rijd ik speciaal naar Turnhout!!!


Geschreven door cliniclowns

De Cliniclowns zijn in de wolken met het mooie intiatief van de super hippe Kidsloft om een steentje bij te dragen aan onze werking! wij stellen jullie mooie gebaar enorm op prijs !!! vanwege het Cliniclowns-team


Geschreven door Julie Loeckx

Als je Kidsloft binnen wandelt word je onmiddellijk overweldigd door het prachtig interieur boordevol mooie hebbedingetjes in alle kleuren van de regenboog. Je vind er het hele gamma om je baby groot te brengen tot peuter. Van mooie kleurrijke bordjes & lepeltjes tot zachte dekentjes in alle kleuren en maten. Te schattige kleedjes, mooie en handige interieurstuks, wandelwagens waarvan je niet eens wist dat ze zo mooi gemaakt konden worden,... Kortom: je vind er alles wat je nodig hebt. Jezelf in bedwang houden om niet de hele winkel leeg te kopen is dan een hele opdracht, maar gelukkig is er een gevarieerd aanbod in prijzen waardoor er een mooie babyuitzet kopen voor iedereen haalbaar wordt. Bovendien is de service er tiptop in orde, kan je gebruik maken van een handige digitale geboortelijst en blijf je altijd op de hoogte van nieuwe aankopen met leuke boodschappen. Met de verzameling prachtige babyspulletjes van Kidsloft beleef ik de heerlijke roze wolk met mijn snoepje Charlotte nog intenser !!

 
Een gevarieerd aanbod in prijzen waardoor er een mooie babyuitzet kopen voor iedereen haalbaar wordt.

Geschreven door Heidi

Heb net de site bekeken, ziet er allemaal heel tof uit...ik kom ZEKER eens langs !!!


Geschreven door Alicia

Super blij dat we voor onze geboortelijst bij jullie terecht kwamen. Echt een mooie winkel en met geweldige collecties! :-) groetjes!


Geschreven door Leen

Kidsloft, de enige bling bling loft in kids paradice! Want dat is het, een paradijs waar elk kind en ouder hun mooiste en originele spullen kunnen vinden! Kleed je kind of je kamer, een cadeau voor iedereen en genot om te zien Een topshop! Good shop ladies!


Geschreven door Anke

Ik raad iedereen Kidsloft aan voor een lijstje te leggen of om zeker eens te komen piepen. Zowel voor lieve poppemiekes als stoere kerels is er wat te vinden. Daarnaast een héél persoonlijke en goede uitleg, met handige tips en goeie service. Je krijgt er steeds een warme welkom! Een winkel waar je graag naar toe gaat en met een leuk gevoel buiten gaat ;-) En dan ben ik nog geeneens aan't overdrijven :-)


Geschreven door Britt Hendrickx

Hey Gisela & Kidsloft team. Binnenkort wordt mijn broertje geboren en zijn geboortelijst ligt bij jullie want mama was direct verkocht aan jullie leuke huisjes waar de mensen de cadeautjes kunnen uitkiezen. Ook mijn allereerste boekentas waar ik zo trots op ben komt van bij jullie in de winkel ! Mama & papa vinden het geweldig bij jullie in de winkel. Alleen staat er zoveel leuks, dat het soms moeilijk is voor mij om overal af te blijven! Groetjes van Liam en ook van Britt & Lars.

 
Geboortelijst ligt bij jullie want mama was direct verkocht aan jullie leuke huisjes.

Geschreven door Nina

Kidsloft = GeweldiGewoondebesteuitdestreeKlassEchtchiquElkekeerwatnieuwSfeervoLeukespulletjeStoerejongenskledin
GezelligemeisjesspulletjeSuperservicElkekeerweersuperblijalsikdaargeweestben! X


Geschreven door Sofie

Dit weekend bij jullie geweest. Een zeer toffe winkel en veel leuke spulletjes. Wij springen zeker nog meer binnen voor dat ons prutske zich aankondigt. Groetjes


Geschreven door Bieke

Daarstraks een superleuk badpakje (mimpi met poesjes) bij jullie gekocht voor men dochter van 10 maanden. Haar broer van 2 en half vond het "schattig" zei hij.


Geschreven door Ingrid

Wat een prachtig initiatief. Wij zijn als Fabs World heel blij om deel uit te mogen maken van jullie collectie! Heel veel succes! Warme groet Karlijn en Ingrid.


Geschreven door Mara Joosten

Wij vinden Kidsloft een hele leuke winkel voor speciale mooie baby & kinderspulletjes. Altijd super vriendelijk en altijd hele mooie geboortelijstjes. Groetjes Geert, Mara, Ylana,Yanaika & Zyano.

 
Wij vinden Kidsloft een hele leuke kinderwinkel voor speciale mooie baby- en kinderspulletjes.

Geschreven door Goele

Hallo kidsloft, ik heb bij jullie vorige week iets gekocht voor men broer die gisterenavond vader is geworden van een jongen ward.. een echt mooi winkeltje en leuke spulletjes


Geschreven door fam.Klesser

Hoi met Rob en dorien het was heel leuk een lijst bij jullie aan te leggen echt super leuke dingen gekozen dikke kus.


Geschreven door Wen Van den Bliek

Kidsloft, daar moet je zijn voor een origineel cadeau of om je eigen spruit in de watten te leggen. Zoveel mooie spullen dat je moeilijk een keuze kan maken, en zelfs na verkoop nog een fantastische service! Thanks Gies. Wen & Jaye.

 
Zelfs na verkoop van de babyuitzet krijg je een fantastische service.

Geschreven door Emelie

Jullie kidsloft lijkt wel een sprookjesloft!!! Dikke proficiat met jullie prachtige loft!!!


Geschreven door Bianca

Waaw ik ben daarstraks de winkel gaan bezoeken en ik heb nog nooit zo een mooie winkel gezien met zulke mooie spulletjes, ik ben er helemaal van onder de indruk en mijn dochtertje en mama ook. We hebben een mooie aankoop gedaan en er zullen er nog komen. Ik weet al waar ik moet zijn voor de nieuwe kinderkamers!!!!


Geschreven door Anne

Eindelijk nog eens een toffe kinderwinkel in Turnhout! Ik word zeker vaste klant.


Geschreven door Katrien Vandeperre

Dankzij onze geboortelijst bij Kidsloft heb ik allemaal leuke spulletjes. Groetjes Pauline.

 
Dankzij onze geboortelijst bij Kidsloft heb ik allemaal leuke spulletjes.

Geschreven door Van Gestel Sofie

Whaw, wat een knap project. Hier zijn weinig woorden voor. Mooi pand, geweldige inrichting, pure klasse meer kan ik er niet van maken. Proficiat.


Geschreven door Danielle Van Vosselaar

Net in Belgie komen wonen en heb zaterdag jullie winkel "ontdekt", voel me direct thuis en blij met zoveel leuke spulletjes voor mijn zoon en dochter binnen mijn bereik!


Geschreven door Kim Timmermans

Wij zijn zo blij dat we jullie winkel gevonden hebben en een geboortenlijst bij jullie hebben liggen. Zeer vriendelijke verkoopsters, zeer mooie spullen zeer fijn dat jullie een eigen parking ondergronds hebben zeer positief en ik kan nog veel meer opnoemen ... Ga zo door !!!


Geschreven door Susanne Helmer

Het nieuwe Ann Geddes model, dankzij de mooie muts van Kidsloft.

 
Een mooie muts van kinderwinkel Kidsloft.

Geschreven door Marian Eykmans

Als wij een bezoekje brengen aan Turnhout is het eerste wat we doen bij Kidsloft binnengaan. Zo een toffe winkel met unieke spulletjes. Super vind ik het ook dat je echt op je gemakje kan rondkijken. Mijn zoontje heeft echt al enkele leuke hebbedingetjes van de loft en onze kleine prinses die we op het einde van de maand verwachten zal stralen in haar mooie tenukes van bij Kidsloft!!!


Geschreven door Ilse Nuydens

Gies en Sanne, ik wil jullie feliciteren met de coolste winkel uit Turnhout. Mijn collega Anke raadde deze aan tijdens mijn zwangerschap. Ik dacht een winkel is een winkel maar me al da lof kan ik nix anders als langskomen. En was van dag 1 verliefd. Ze overdreef zeker niet. Allemaal unieke spullen wat een service. En ook dat heb ik met mijn lijst mogen mee maken. Een huiselijk gevoel met een super service waar ik regelmatig nog extra blijf sjawelen. Zo leuk. En dan spreek ik nog niet over jullie eerlijkheid en mooi ingepakte cadeautjes. Ik zo nog uren doorgaan. Maar echt een aanrader!!


Geschreven door Van Gael An

Super gezellige winkel ! Je vindt er echt al de leukste spulletjes voor je kleine spruit ! Een echte aanrader voor je geboortelijst!!! De mensen staan steeds voor je klaar met raad en daad, en zullen alles doen om je verder te helpen ! Voor mij is het de beste kinderwinkel die er is ! Dus spring allemaal eens binnen! Dus kidsloft die zo verder jullie zijn de beste !!!!


Delen:   
Waarom Kidsloft?
Kidsloft geboortelijst kinderwinkel geboortelijstje
Bij ons vind je de allerleukste
en meest unieke spulletjes.
geboortelijst kinderwinkel geboortelijstje Kidsloft
Wij zorgen steeds voor correcte
prijzen en sparen geen advies.
kinderwinkel geboortelijstje Kidsloft geboortelijst
Jullie geboortelijst is onze passie.
 
geboortelijstje Kidsloft geboortelijst kinderwinkel

Wij hebben een eigen parking
waarvan je gratis gebruik mag
maken tijdens je bezoek.

Leuke nieuwe spulletjes:
  • Kidsloft kinderwinkel geboortelijst geboortelijstje
  • Kidsloft kinderwinkel geboortelijst geboortelijstje
Een virtueel bezoekje:
  • geboortelijst kinderwinkel Kidsloft geboortelijstje
  • kinderwinkel geboortelijst geboortelijstje Kidsloft
  • geboortelijstje Kidsloft kinderwinkel geboortelijst
  • Kidsloft kinderwinkel geboortelijstje geboortelijst
Patersstraat 8
2300 Turnhout
Tel. 014/41 08 62
MA.
Di - Vr.
ZA.
13.00 tot 18.00
10.00 tot 18.00
10.00 tot 17.00
& s’avonds na afspraak.