Babywinkel          Contact          Bekijk de winkel          In de pers
  • babywinkel Kidsloft kinderkleding baby- en kinderkleding
  • babywinkel Kidsloft kinderkleding baby- en kinderkleding
  • babywinkel Kidsloft kinderkleding baby- en kinderkleding
baby- en kinderkleding kinderkleding Kidsloft babywinkel
babywinkel baby- en kinderkleding kinderkleding Kidsloft
Kidsloft babywinkel baby- en kinderkleding kinderkleding

De allerleukste babywinkel ever!


Welkom bij Kidsloft, niet alleen de allerleukste babywinkel van de streek, maar zoveel meer... Bij babywinkel Kidsloft is het altijd feest, zoveel is wel zeker. Kerst, sinterklaas, vip shoppen @ Kidsloft, dag van de klant, moederdag & vaderdag, en natuurlijk onze eigen verjaardag niet te vergeten! Bij deze babywinkel bouwen ze graag een feestje, en daarbij worden jullie flink in de watten gelegd. Feestkortingen, een glaasje bubbels voor groot & klein, veel lekkers en een leuke herinnering om mee naar huis te nemen zijn de vaste ingredienten voor een geslaagd festijn. Kinderfotograaf Nicky Jacobs van Ifocus is ondertussen een vaste waarde in onze babywinkel. Verschillende keren per jaar verzorgd zij in onze babywinkel een gratis foto shoot van jullie lieve schatten, en krijgen jullie het mooiste exemplaar kado van ons. En is er geen reden tot feesten? Geen probleem, in deze babywinkel bedenken ze er wel een. Zo vinden wij het ook altijd mega leuk om iemand blij te maken met een nieuwe gadget uit onze babywinkel. Dus lieve mama's & papa's hou zeker onze blog of facebook goed in de gaten want dit alles mag je zeker niet missen!


Kerstshoot @ Kidsloft . Lieve Moma wordt kerstproof gemaakt !

Traditie getrouw organiseren wij elk jaar een feestelijke kerstshoot voor onze ieniemienie klantjes. Een super leuke bezigheid met een mooie herinnering voor de mama's & papa's die een gratis exemplaar van ons cadeau krijgen.


Kerst vier je samen met Kidsloft. De allerleukste cadeau's voor kerst vind je bij baby- en kinderwinkel Kidsloft.

Proficiat Florine !

Proficiat Florine met je geweldige XL muursticker die je mama voor jou gewonnen heeft.

Veel plezier ermee lieve prinses, en geef hem een mooi plaatsje op je nieuwe slaapkamer.Hip hip hurray !!

Kidsloft viert zijn 4de verjaardag.

Het was weer een super dag in babywinkel Kidsloft met leuke feestkortingen, bubbels voor groot & klein, veel lekkers en de gratis fotoshoots voor onze kleine lieve klantjes die al de aandacht van Nicky met de camera geweldig vonden. Babywinkel Kidsloft heeft haar 4de verjaardag weer goed gevierd.

Trots op onze babywinkel en onze klantjes gaan we met veel zin en plezier op naar de 5 jaar Kidsloft

 

Dank je lieve klantjes voor jullie deelnamen aan de fotoshoot in onze babywinkel voor onze 4e verjaardag. Jullie waren geweldig! Geef je foto een mooi plaatsje, en tot de volgende keer.

 

Trots delen we met jullie enkele foto's.

 
In babywinkel Kidsloft is het altijd feest. Kidsloft bestta 4 jaar, en dat vieren we in deze babywinkel samen met onze lieve klantjes.

Babywinkel Kidloft geeft elke klant een gratis foto. De foto shoot in deze babywinkel is elke keer een groot succes.

Babywinkel Kidsloft pakt uit met een gratis fotoshoot voor al haar klantjes. In deze babywinkel worden de klanten verwend.

Kidsloft is de allerleukste babywinkel van de streek. In deze babywinkel worden klanten verwend met een gratis foto van hun oogappel. De babywinkel viert zijn 4de verjaardag met een gratis fotoshoot.

De allerleukste babywinkel Kidsloft vind je in Turnhout. In deze babywinkel worden alle klantjes verrast met een gratis foto. Babywinkel Kidsloft weet hoe je klantjes moet verwennen.

Dank je Nicky van Ifocus

Dank je Nicky van Ifocus voor de super leuke samenwerking in onze babywinkel, en de knappe resultaten van onze fotoshoots. Het was een geweldige 4e verjaardag!

Op naar ons volgende event.

 
Nicky verzorgt de gratis fotoshoot in babywinkel Kidsloft. Babywinkel kidsloft is er voor iedereen. Kom snel eens langs en laat je verrassen in babywinkel Kidsloft.

Proficiat Febe !

Proficiat Febe met de mooie naamslinger die je mama voor jou gewonnen heeft. Veel plezier ermee lieve prinses, en geef hem een mooi plaatsje.


Veel plezier met je naamslinger lieve Febe. Geef hem een mooi plaatsje!

Mama verwendag @ Kidsloft

Om alle mama's eens flink te verwennen voor hun moederdag heeft Kidsloft een leuke mama verwendag georganiseerd waarbij de mama's in onze babywinkel flink in de bloemetjes zijn gezet. Onder het genot van glaasje bubbels konden ze heerlijk kindershoppen in onze babywinkel met een leuke korting op de baby- en kinderkleding. En om hen eens extra te verwennen mochten alle mama's gratis met hun oogappel(s) voor de gevoelige lens van kinderfotograaf Nicky van Ifocus poseren voor een heuse fotoshoot, en hebben wij het mooiste exemplaar cadeau gegeven om deze moederdag alvast nooit meer te vergeten.

Dank je lieve mama's voor jullie deelnamen aan deze geweldige verwendag in onze babywinkel. Wij hopen dat jullie ervan genoten hebben en blij zijn met jullie foto. Geef je foto een mooi plaatsje.

 

Trots delen we met jullie enkele foto's.

 
In babywinkel Kidsloft hebben wij samen met alle mama's moederdag gevierd. Onder het genot van een glaasje bubbels kan je met moederdag heerlijk komen kindershoppen in onze babywinkel..

In babywinkel Kidsloft hebben wij voor moederdag een gratis fotoshoot georganiseerd die zeer geslaagd was. De mama's worden in onze babywinkel flink in de watten gelegd op de mama verwendag.

Babywinkel Kidsloft pakt uit met een echte mama verwendag. Speciaal voor moederdag worden alle mama's flink verwent in onze babaywinkel.

Met kinderfotograaf Nicky van Ifocus organiseerd babywinkel Kidsloft regelmatig gratis fotoshoots om de klantjes te kunnen verwennen met een gratis foto.

Babywinkel kidsloft bedankt al haar klanten voor de geslaagde mama verwendag. Trots op onze babywinkel en op onze klantjes kijken wij terug op een hele leuke dag.

Dank je Nicky van Ifocus

Dank je Nicky van Ifocus voor de geweldige fotoshoots op de super leuke mama verwendag in onze babywinkel. Je mag volgend jaar met moederdag al een dikke streep in je agenda zetten, want wegens groot succes moeten we dit zeker overdoen!

 
Met de fotoshoots van Kidsloft maken we veel mama's en papa's blij. De fotoshoot van Ifocus is ondertussen een vaste waarde in onze Kidsloft.

Delen:   
Waarom Kidsloft?
babywinkel Kidsloft kinderkleding baby- en kinderkleding
Bij ons vind je de allerleukste
en meest unieke spulletjes.
Kidsloft kinderkleding baby- en kinderkleding babywinkel
Wij zorgen steeds voor correcte
prijzen en sparen geen advies.
kinderkleding baby- en kinderkleding babywinkel Kidsloft
Jullie geboortelijst is onze passie.
 
baby- en kinderkleding babywinkel Kidsloft kinderkleding

Wij hebben een eigen parking
waarvan je gratis gebruik mag
maken tijdens je bezoek.

Leuke nieuwe spulletjes:
  • babywinkel kinderkleding Kidsloft baby- en kinderkleding
  • babywinkel kinderkleding Kidsloft baby- en kinderkleding
Een virtueel bezoekje:
  • Kidsloft kinderkleding babywinkel baby- en kinderkleding
  • kinderkleding Kidsloft baby- en kinderkleding babywinkel
  • baby- en kinderkleding babywinkel kinderkleding Kidsloft
  • babywinkel kinderkleding baby- en kinderkleding Kidsloft
Patersstraat 8
2300 Turnhout
Tel. 014/41 08 62
MA.
Di - Vr.
ZA.
13.00 tot 18.00
10.00 tot 18.00
10.00 tot 17.00
& s’avonds na afspraak.