Babywinkel          Contact          Bekijk de winkel          In de pers
  • baby- en kinderkamers kinderkamers babykamer meubelzaak
  • baby- en kinderkamers kinderkamers babykamer meubelzaak
  • baby- en kinderkamers kinderkamers babykamer meubelzaak
meubelzaak babykamer kinderkamers baby- en kinderkamers
baby- en kinderkamers meubelzaak babykamer kinderkamers
kinderkamers baby- en kinderkamers meubelzaak babykamer

Baby- en kinderkamers

Bij Kidsloft vind je de leukste meubelen om je babykamer of kinderkamer net dat beetje meer te geven. Met grote zorg hebben wij voor jullie een super selectie van merken gemaakt die kwaliteit hebben gecombineerd met een hip design en dit in elke prijsklasse. Ben je op zoek naar je eerste babykamer? Of zoek je een kinderkamer voor de grote zus of broer? Bij meubelzaak Kidsloft vind je de baby- en kinderkamer van je dromen.


Zoveel kinderkamers...zoveel stijlen.

Elke woning heeft zijn eigen stijl, en dit is bij de meubelen van Kidsloft niet anders. Graag gaan wij met jullie op zoek naar de ideale babykamer of kinderkamer die perfect past in jullie interieur. Hou je van een gezellige eigentijdse stijl, modern strak & trendy, klassieke elegantie of een tikkeltje retro? In meubelzaak Kidsloft vind je de allernieuwste baby- en kinderkamer trends in alle stijlen, vervaardigd uit de beste materialen.


Zoveel kinderkamers...zoveel merken

Bij Kidsloft wordt veel belang gehecht aan veilig slapen in een knusse gezellige baby- en kinderkamer. Alleen de beste merken die kwalitatief hoogwaardige materialen gebruiken, hoge veiligheidsnormen hanteren en toch een hippe look hebben behoren tot onze leveranciers. Theophile & Patachou, Woodwork, Js dreams, Comingkids, Bopita, Opsetims, Kidsmill, Bloom, Mathy by bols, Alta meubelen en Troll zijn de creators van onze prachtige meubelen die baby- en kinderkamers doen stralen.


Zoveel kinderkamers...zoveel fun

Weet je al precies wat voor kindermeubels je zoekt? Of kan je nog wat inspiratie gebruiken? Kom dan zeker eens gezellig langs om je heerlijk te oriënteren in onze sfeerkamers. Baby-en kinderkamers van Kidsloft zijn fun, functioneel & fantastisch!


         
         

Check de Wood Work cataloge

Neem al eens een kijkje in de prachtige cataloge van Wood Work. Dit Belgisch label met schitterende baby- en kinderkamers, compleet af te werken met bedlinnen van hun eigen label Jack 'n Rose is voor mensen die houden van prestige en luxe. Een baby- en kinderkamer van Wood work garandeerd je kwaliteit, orginaliteit, en duurzaamheid en past in ieders interieur. Hou je van een modern design? Tijdloze klasse of een tikkeltje retro? Bij de baby- en kinderkamers van Wood Work vind iedereen zijn stijl. Met de keuze uit 10 verschillende baby- en kindekamers uit hoogwaardige eik, massief grenen of MDF en een prachtig kleurenpalet vind ook jij vast de babykamer of kinderkamer van je dromen.Check de Opsetims newspaper

Kijk eens mee in de krant van het Nederlandse label Opsetims, de creator van de meest mooie met de hand gemaakte baby- en kinderkamers die cosy & knus combineren met tijdloze klasse. De baby- en kinderkamers van Opsetims zijn afgewerkt met prachtige ornamenten die met de hand gesneden zijn, waardoor elk meubelstuk een uniek exemplaar is. De baby- en kinderkamers van Opsetims zijn verkrijgbaar in prachtige poedertinten waarmee je naar hartelust kan mixen en matchen, en van elke baby- en kinderkamer een paleisje kan maken. Wij zijn alvast fan van deze exclusieve baby- en kinderkamers.Delen:   
Waarom Kidsloft?
baby- en kinderkamers kinderkamers babykamer meubelzaak
Bij ons vind je de allerleukste
en meest unieke spulletjes.
kinderkamers babykamer meubelzaak baby- en kinderkamers
Wij zorgen steeds voor correcte
prijzen en sparen geen advies.
babykamer meubelzaak baby- en kinderkamers kinderkamers
Jullie geboortelijst is onze passie.
 
meubelzaak baby- en kinderkamers kinderkamers babykamer

Wij hebben een eigen parking
waarvan je gratis gebruik mag
maken tijdens je bezoek.

Leuke nieuwe spulletjes:
  • baby- en kinderkamers babykamer kinderkamers meubelzaak
  • baby- en kinderkamers babykamer kinderkamers meubelzaak
Een virtueel bezoekje:
  • kinderkamers babykamer baby- en kinderkamers meubelzaak
  • babykamer kinderkamers meubelzaak baby- en kinderkamers
  • meubelzaak baby- en kinderkamers babykamer kinderkamers
  • baby- en kinderkamers babykamer meubelzaak kinderkamers
Patersstraat 8
2300 Turnhout
Tel. 014/41 08 62
MA.
Di - Vr.
ZA.
13.00 tot 18.00
10.00 tot 18.00
10.00 tot 17.00
& s’avonds na afspraak.