Babywinkel          Contact          Bekijk de winkel          In de pers
  • kinderkleding baby- en kinderkleding kinderkleding merken babykleertjes
  • kinderkleding baby- en kinderkleding kinderkleding merken babykleertjes
  • kinderkleding baby- en kinderkleding kinderkleding merken babykleertjes
babykleertjes kinderkleding merken baby- en kinderkleding kinderkleding
kinderkleding babykleertjes kinderkleding merken baby- en kinderkleding
baby- en kinderkleding kinderkleding babykleertjes kinderkleding merken

De hipste baby- en kinderkleding

Of het nu voor de eerste schooldag, een speciale gelegenheid is of gewoonweg omdat je gek bent op de laatste nieuwe mode. Bij Kidsloft vind je de allerleukste baby- en kinderkleding om de garderobe van jouw mini me aan te vullen. Van zachte pyjamaatjes, plons outfitjes tot feestkleding die je doet smelten, we hebben het allemaal. Met trots stellen we onze collectie baby- en kinderkleding voor!


Het baby- en kinderkleding paradijs.

Het baby- en kinderkleding paradijs

Op zoek naar prachtige prematuur kleding, super toffe babykleertjes of originele kinderkleding? Bij Kidsloft vind je ongetwijfeld de baby- en kinderkleding die je in gedachten had! We beschikken over een uitgebreid en divers aanbod baby- en kinderkleding en zijn er als eerste bij met de nieuwe trends. Zowel voor de aller aller kleinsten als de grotere kleintjes kan je bij Kidsloft terecht! Onze collectie baby- en kinderkleding bestaat uit leuke baby kledij vanaf maat 44. Wil je een nieuwe look voor jouw peuter? Hippe kinderkleding bieden we voor dappere jongens tot maat 104, terwijl je voor meisjes tot en met maat 116 kinderkleding kunt shoppen. En er is nog meer! Bij Kidsloft kan je niet alleen genieten van prachtige baby- en kinderkleding, ook voor de bijpassende accessoires moet je bij ons zijn. Denk maar aan beeldige diademen, blitse juweeltjes en handtasjes, kleurrijke gevoerde haarspeldjes van No Slippy Hair Clippy of schattige mutsjes van Barts. Kortom, met onze baby- en kinderkleding dossen we jouw oogappel uit tot in de details!Baby- en kinderkleding van lief tot stoer.

Baby- en kinderkleding van lief tot stoer

Wanneer je komt shoppen bij Kidsloft, sta je al snel versteld van het brede assortiment aan top kinderkleding merken. Bij Kidsloft pronken we met zowel nationale als internationale kinderkleding merken. Tussen onze nieuwste baby- en kinderkleding collectie vind je vast en zeker een super leuke look voor de allerkleinsten én voor de kleine groteren. Zo droom je alvast weg bij ons baby basic assortiment van de kinderkleding merken Kissy Kissy, Nanan, Baby’s only, Koeka, House Of Jamie en Egomaniac. Denk maar aan grappige rompertjes of pastellen babykleertjes. De kinderkleding merken Gymp, Beebielove en FunFun hebben op hun beurt originele baby kledij voor zowel jongens als meisjes. Bovendien schittert jouw kleintje ongetwijfeld met de wondermooie schoentjes van Bobux. En we hebben nog meer baby- en kinderkleding pareltjes! Jouw kleine of grotere prinses? Wel, zij zal ongetwijfeld stralen in een rebelse of girly tutu-outfit van Kate Mack, Mayoral of Le Chic. En denk maar niet dat we de kleine piraten vergeten zijn! Voor jongens vind je mooie items bij de baby- en kinderkleding van Levi’s, Tumble ’n dry, Mayoral of Lcee. Bovendien zullen de baby smokings en little black dresses van The Tiny Universe zullen je hart sneller doen slaan.


En we hebben nog meer baby- en kinderkleding pareltjes!

Baby- en kinderkleding voor jouw oogappel

Klassieke of hippe baby- en kinderkleding met dat tikkeltje extra? Daarvoor is Kidsloft de place to be! Als je al te popelen staat om de laatste baby-en kinderkleding collectie te ontdekken, ontvangt ons team jou met open armen. Kom dus gerust eens langs in onze baby- en kinderkleding winkel in Turnhout en ontdek de origineelste babykleertjes en kinderkleding! Wil je liever online baby- en kinderkleding shoppen voor je mini me? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf januari hebben we een gloednieuwe webshop. Hippe kinderkleding kopen doe je dan terwijl je kleintje een dutje doet. Klinkt super, toch?


Delen:   
Waarom Kidsloft?
kinderkleding baby- en kinderkleding kinderkleding merken babykleertjes
Bij ons vind je de allerleukste
en meest unieke spulletjes.
baby- en kinderkleding kinderkleding merken babykleertjes kinderkleding
Wij zorgen steeds voor correcte
prijzen en sparen geen advies.
kinderkleding merken babykleertjes kinderkleding baby- en kinderkleding
Jullie geboortelijst is onze passie.
 
babykleertjes kinderkleding baby- en kinderkleding kinderkleding merken

Wij hebben een eigen parking
waarvan je gratis gebruik mag
maken tijdens je bezoek.

Leuke nieuwe spulletjes:
  • kinderkleding kinderkleding merken baby- en kinderkleding babykleertjes
  • kinderkleding kinderkleding merken baby- en kinderkleding babykleertjes
Een virtueel bezoekje:
  • baby- en kinderkleding kinderkleding merken kinderkleding babykleertjes
  • kinderkleding merken baby- en kinderkleding babykleertjes kinderkleding
  • babykleertjes kinderkleding kinderkleding merken baby- en kinderkleding
  • kinderkleding kinderkleding merken babykleertjes baby- en kinderkleding
Patersstraat 8
2300 Turnhout
Tel. 014/41 08 62
MA.
Di - Vr.
ZA.
13.00 tot 18.00
10.00 tot 18.00
10.00 tot 17.00
& s’avonds na afspraak.