Babywinkel          Contact          Bekijk de winkel          In de pers
  • baby-artikelen bad-artikelen baby-artikel Tommee Tippee
  • baby-artikelen bad-artikelen baby-artikel Tommee Tippee
  • baby-artikelen bad-artikelen baby-artikel Tommee Tippee
Tommee Tippee baby-artikel bad-artikelen baby-artikelen
baby-artikelen Tommee Tippee baby-artikel bad-artikelen
bad-artikelen baby-artikelen Tommee Tippee baby-artikel

Baby-artikelen

Om je baby heerlijk te pamperen en te verwennen zijn er heel wat onmisbare baby-artikelen. Het intense moment om je baby te verzorgen en te voeden worden perfect ondersteund door onze top selectie baby-artikelen die op de eerste plaats veilig zijn maar er ook aantrekkelijk uitzien. Zo geniet je samen met je baby van de bad momentjes en de eerste hapjes. 


Bad-artikelen

Met de juiste bad-artikelen en wat kleine voorbereidingen maak je van het badmoment met je baby een echt genietmoment. Onze fraaie en veilige collecties bad-artikelen bestaan in verschillende stijlen van super hip tot tijdloos klassiek zodat ze perfect te integreren zijn in je eigen interieur. De bad-artikelen labels Bébé-jou, Luma en Boon zorgen voor het veilige badplastic en bijhorende accessoires zoals een kapset, badthermometer, nagelschaar en dergelijke. Voor het streelzachte badlinnen hebben wij een selectie gemaakt in de labels Koeka, Taftan, First, Theophile & Patachou, House of Jamie, Jack 'n Rose en Fabs World die een wondermooie collectie bad-artikelen met badcape's, waskussenhoezen en leuke accessoires te bieden hebben van een super kwaliteit om je baby heerlijk te vertroetelen. Verwen je baby en jezelf met de bad-artikelen van Kidsloft voor een heerlijk welnessmoment.

 
Met de bad-artikelen van Kidsloft word badderen een groot feest. Onze bad-artikelen zijn veilig en hebben een hippe look.Genieten van je badmoment doe je met de bad-artikelen van Kidsloft. Kidsloft heeft alleen de allerbeste labels voor jullie gesele

Voedings-artikelen

Borstvoeding, flesvoeding en vaste voeding, het is een hele boterham waar veel bij komt kijken maar met de baby-artikelen uit de collecties van Kidsloft vind je voor elke voeding de gepaste benodigdheden. Met het volledige gamma baby-artikelen van Tommee Tippee en Beaba bieden wij je een perfecte ondersteuning voor een goede borst, fles en vaste voeding. Tommee Tippee is een van de meest betrouwbare en bekendste labels op gebied van flesvoeding. De 'Closer to Nature' papflessen zijn perfect combineerbaar met borstvoeding door hun speen die de natuurlijke vorm en beweging van de borst nabootst. De baby-artikelen van Tommee Tippee zijn geliefd door baby's en aanbevolen door vele ouders.

 
Met de baby-artikelen van Kidsloft tover je een gezonde maaltijd op tafel. Borstvoeding, flessenvoeding of vaste voeding? Bij Kidsloft vind je alle nodige baby-artikelen voor het bereiden en geven van een gezonde voeding. De hippe kleurrijke drinkbek

Vanaf de leeftijd van 4 maanden is het tijd voor een vaste voeding. Het slimme baby-artikel de babycook van Beaba kan dan een handige hulp voor je zijn bij het bereiden van een gezonde maaltijd. En om de maaltijd leuk op te kunnen dienen heeft Kidsloft voor jou en je kindje leuke baby-artikelen gescoort van de labels Boon, Suavinex, Skiphop, Kiddyboo, Lassig en Sebra met lepeltjes, drinkbekers, bordjes & bestek in leuke designs en frisse kleurtjes.


Delen:   
Waarom Kidsloft?
baby-artikelen bad-artikelen baby-artikel Tommee Tippee
Bij ons vind je de allerleukste
en meest unieke spulletjes.
bad-artikelen baby-artikel Tommee Tippee baby-artikelen
Wij zorgen steeds voor correcte
prijzen en sparen geen advies.
baby-artikel Tommee Tippee baby-artikelen bad-artikelen
Jullie geboortelijst is onze passie.
 
Tommee Tippee baby-artikelen bad-artikelen baby-artikel

Wij hebben een eigen parking
waarvan je gratis gebruik mag
maken tijdens je bezoek.

Leuke nieuwe spulletjes:
  • baby-artikelen baby-artikel bad-artikelen Tommee Tippee
  • baby-artikelen baby-artikel bad-artikelen Tommee Tippee
Een virtueel bezoekje:
  • bad-artikelen baby-artikel baby-artikelen Tommee Tippee
  • baby-artikel bad-artikelen Tommee Tippee baby-artikelen
  • Tommee Tippee baby-artikelen baby-artikel bad-artikelen
  • baby-artikelen baby-artikel Tommee Tippee bad-artikelen
Patersstraat 8
2300 Turnhout
Tel. 014/41 08 62
MA.
Di - Vr.
ZA.
13.00 tot 18.00
10.00 tot 18.00
10.00 tot 17.00
& s’avonds na afspraak.