Babywinkel          Contact          Bekijk de winkel          In de pers
  • geboortelijst geboortelijst leggen kinderkleding baby- en kinderkleding
  • geboortelijst geboortelijst leggen kinderkleding baby- en kinderkleding
  • geboortelijst geboortelijst leggen kinderkleding baby- en kinderkleding
baby- en kinderkleding kinderkleding geboortelijst leggen geboortelijst
geboortelijst baby- en kinderkleding kinderkleding geboortelijst leggen
geboortelijst leggen geboortelijst baby- en kinderkleding kinderkleding

Jouw geboortelijst bij Kidsloft

Kidsloft is absoluut de place to be voor het verzorgen van jullie geboortelijst. De combinatie van onze huiselijke sfeer, het persoonlijke advies en onze keuze van alle toonaangevende merken die garant staan voor veiligheid & kwaliteit en toch een hippe look hebben zullen jou geboortelijst uniek maken.


Jullie geboortelijst is onze passie

Ben je gecharmeerd door onze loft dan kan je bij ons jou geboortelijst leggen. Omdat wij vinden dat het aanleggen van jullie geboortelijst een onvergetelijke ervaring moet worden vragen wij om een afspraak te maken. Zo kunnen wij de nodige tijd voor jou reserveren. Met veel enthousiasme helpen Gisela en haar team je graag bij het samenstellen van jou geboortelijst, perfect op maat van jullie kindje.

 
Ben je gecharmeerd door onze loft dan kan je bij ons jou geboortelijst leggen. Omdat wij vinden dat het aanleggen van jullie geboortelijst een onvergetelijke ervaring moet worden vragen wij om een afspraak te maken.

Onder het genot van een drankje gaan wij samen met jullie aan de slag en bekijken wij jullie vragen, wensen & noden. Voor het leggen van jou geboortelijst mag je zeker 2 tot 3 uur reserveren. Vanaf dat jullie de uitzet hebben gekozen (die overigens geheel vrijblijvend is met uitzondering op baby- en kinderkleding) worden de gekozen spullen direct opzij gelegd. Dit is altijd interessant voor grootouders en peter & meter die meestal graag de 1e keus hebben. Mag het geslacht nog niet geweten worden? No worry's, ook hier is ons Kidsloft team op getraind.

Jullie geboortelijst is nu een feit

Na jullie nieuwe ervaring met het samenstellen van de geboortelijst helpen wij je graag nog even verder op weg door je geboortelijst per mail door te sturen voorzien van alle productfoto's en prijzen. Zo heb je een duidelijk overzicht van jullie geboortelijst. Zijn er nog bepaalde artikelen die je graag bij op je lijst wil zetten of liever wil veranderen? Geen probleem, wij passen deze graag voor jullie aan. 

 
In onze Kidsloft hebben wij voor jullie een kasthuisje voorzien waarin jullie geboortelijst word uitgestald. Zo kunnen jullie familie & vrienden zelf het perfecte cadeau voor jullie kiezen.

Je lijst is nu geboren, en in blijde afwachting van jullie klein wondertje ben je al in de mogelijkheid om jullie gratis babywebsite naar hartelust te pimpen. Zijn jullie trotse mama & papa geworden van een prachtige zoon of dochter? Dan zorgen wij ervoor dat jullie geboortelijst direct online gezet wordt. Zo zijn je familie & vrienden in de mogelijkheid om online een kado te reserveren of te kopen en kunnen zij de laatste nieuwtjes lezen in jullie blog. In een kasthuisje in onze Kidsloft word jullie uitzet tentoongesteld voor je familie & vrienden die iets in de winkel voor jullie komen kiezen.

Jullie geboortelijst word beloond

Na 3 maanden heerlijk op een roze wolk te hebben gezeten is het tijd om je geboortelijst af te sluiten. Om jullie te bedanken voor het vertrouwen in ons ontvangen jullie een cadeaucheque ter waarde van 10% van het totale bedrag van alle verkochte items van je geboortelijst. Hiermee kan je vast nog eens lekker komen kindershoppen. Bovendien ontvangen alle mama's nog een fantastische goodiebag vol super leuke verrassingen.

 
Bij het afsluiten van je geboortelijst ontvangen jullie een cadeaucheque ter waarde van 10% van het totale bedrag van alle verkochte items. Bovendien ontvangen alle mama's een fantastische goodiebag vol leuke verrassingen.

Delen:   
Waarom Kidsloft?
geboortelijst geboortelijst leggen kinderkleding baby- en kinderkleding
Bij ons vind je de allerleukste
en meest unieke spulletjes.
geboortelijst leggen kinderkleding baby- en kinderkleding geboortelijst
Wij zorgen steeds voor correcte
prijzen en sparen geen advies.
kinderkleding baby- en kinderkleding geboortelijst geboortelijst leggen
Jullie geboortelijst is onze passie.
 
baby- en kinderkleding geboortelijst geboortelijst leggen kinderkleding

Wij hebben een eigen parking
waarvan je gratis gebruik mag
maken tijdens je bezoek.

Leuke nieuwe spulletjes:
  • geboortelijst kinderkleding geboortelijst leggen baby- en kinderkleding
  • geboortelijst kinderkleding geboortelijst leggen baby- en kinderkleding
Een virtueel bezoekje:
  • geboortelijst leggen kinderkleding geboortelijst baby- en kinderkleding
  • kinderkleding geboortelijst leggen baby- en kinderkleding geboortelijst
  • baby- en kinderkleding geboortelijst kinderkleding geboortelijst leggen
  • geboortelijst kinderkleding baby- en kinderkleding geboortelijst leggen
Patersstraat 8
2300 Turnhout
Tel. 014/41 08 62
MA.
Di - Vr.
ZA.
13.00 tot 18.00
10.00 tot 18.00
10.00 tot 17.00
& s’avonds na afspraak.